AUTOESCUELA TÉCNICA - Girona, Girona

Dirección: Carrer del Canonge Dorca, 41, Baixos, 17005 Girona, España.
Teléfono: 972214258.

Especialidades: Autoescuela.

Opiniones: Esta empresa tiene 23 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 5/5.

Ubicación de AUTOESCUELA TÉCNICA

AUTOESCUELA TÉCNICA Carrer del Canonge Dorca, 41, Baixos, 17005 Girona, España

Horario de AUTOESCUELA TÉCNICA

  • Lunes: 10:00–13:00, 16:00–20:00
  • Martes: 10:00–13:00, 16:00–20:00
  • Miércoles: 10:00–13:00, 16:00–20:00
  • Jueves: 10:00–13:00, 16:00–20:00
  • Viernes: 10:00–13:00, 16:00–20:00
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

¡Claro! Aquí tienes la información sobre la empresa de autoescuela en Girona:

Dirección: Carrer del Canonge Dorca, 41, Baixos, 17005 Girona, España.

Teléfono: 972214258.

Especialidades: Autoescuela.

Opiniones: Esta empresa tiene 23 valoraciones según Google My Business.

Opinión media: 5/5.

Esta empresa de autoescuela se encuentra ubicada en una zona accesible de Girona, en el Carrer del Canonge Dorca, lo que la hace conveniente para aquellos que buscan aprender a conducir en la ciudad. Con una opinión media de 5/5 basada en 23 valoraciones en Google My Business, es evidente que sus clientes están satisfechos con el servicio que ofrecen.

La autoescuela se destaca por su atención personalizada, instructores altamente calificados y una amplia variedad de servicios para adaptarse a las necesidades de cada alumno. Además, su ubicación céntrica facilita el acceso tanto para residentes locales como para aquellos que se desplazan desde otras zonas de la ciudad.

Si estás buscando una autoescuela de confianza en Girona, esta empresa es una excelente opción para aprender a conducir de manera segura y efectiva. Sus altas calificaciones y opiniones positivas respaldan su reputación como una de las mejores autoescuelas de la zona.

¡No pierdas la oportunidad de contactar con ellos a través de su página web para obtener más información y comenzar tu proceso de aprendizaje! ¡Atrévete a dar el paso y obtén tu licencia de conducir con una de las mejores autoescuelas de Girona!

Opiniones de AUTOESCUELA TÉCNICA

AUTOESCUELA TÉCNICA - Girona, Girona
marc jorba
5/5

Muy buena autoescuela, es acogedora y se valora mucho al alumno. Recomendada 100%

AUTOESCUELA TÉCNICA - Girona, Girona
Pedro Ucero Regueras
5/5

AUTOESCUELA TÉCNICA - Girona, Girona
A A
5/5

Només tinc bones paraules per la millor autoescola de Girona. Mil gràcies Pere per la paciencia, la seguretat i la confiança que em vas donar sempre agraïda amb tots vosaltres

AUTOESCUELA TÉCNICA - Girona, Girona
Laura González
5/5

Aquesta autoescola és totalment recomanable, especialment si voleu aprendre a conduir de forma correcta, tècnica i ser persones segures i responsables al volant.
Els professionals que hi treballen són persones molt responsables i serioses i amb una humanitat excepcional.
No només són molt bones persones, sinó que a més a més, són un equip professional excel·lent, ja que es coordinen molt bé entre ells, estan molt ben organitzats, estan sempre pendents dels seus alumnes, treballen i s'esforcen al màxim en atendre de forma personalitzada les necessitats de cadascú i ens ajuden i acompanyen en tot moment.
Per mi el món de la conducció ha sigut un gran descobriment, que ells m'han fet veure i ara m'encanta conduir i em sento tranquil·la i segura gràcies a tot l'aprenentatge que ells m'han transmès. Realment, són molt tècnics, ens ensenyen a conduir de forma segura i respectuosa cap a la resta d'usuaris de la via i tenen la capacitat de valorar què necessita cada alumne i d'adaptar-se a tothom.
Ha sigut un privilegi conèixer l'equip humà que integra aquesta autoescola, de la qual surts preparat per poder integrar-te en el "gremi dels conductors" sense ser un perill per a ningú i gaudint de la conducció cada dia. Els recomano absolutament a tothom.
Moltes gràcies, Santi, Montse, Pere i Eli, però sobretot, moltes gràcies al Santi, que ha sigut el meu professor des del principi fins al final i que va tenir molta paciència amb mi i em va tractar sempre de forma excel·lent i amb molta comprensió. Sense el seu suport no hauria pogut aconseguir-ho i menys, a la primera oportunitat, malgrat les circumstàncies que tenia. No oblidaré mai tot el que he après i sempre recordaré amb carinyo la família de l'Autoescola Tècnica.

AUTOESCUELA TÉCNICA - Girona, Girona
Adrià C
5/5

Una grandissima autoescola.
Un tracte excepcional i familiar.
Et preparen molt be per a cares a ser un bon conductor.
He de destacar lo bé que està el programa que tenen per realitzar els testos teòrics online, on tu mateix et pots graduar el nivell de dificultat.
Haig de donar les mil gràcies per a tot l'equip de l'autoescola per a tots els ànims rebuts i pel tracte rebut.
Com a opinió personal, la millor autoescola en tot Girona. Recomanada al 100%.

AUTOESCUELA TÉCNICA - Girona, Girona
jani Oh
5/5

M'encanta la metodologia que utilitzen a dins de l'aula, és dinàmica i divertida, fan que la teòrica sigui menys feixuga! És una autoescola amb essència familiar, on et motiven i transmeten el seu coneixement d'anys.

AUTOESCUELA TÉCNICA - Girona, Girona
Santi Martinez
5/5

Molt professionals amb un tracte perfecte

AUTOESCUELA TÉCNICA - Girona, Girona
Ramon Oller Campmany
5/5

No hi he estat

Subir